Laatste Nieuws RijnRund
Gepubliceerd: maandag 12 september 2011 17:53

Ook RijnRund® op de 1e boerenmarkt te Bunnik

Zaterdag 10 september was het dan zover, de allereerste boerenmarkt van de regio Kromme RijnStreek. The Green Bee, een onafhankelijk orgaan dat zich inzet voor pure en eerlijke regionaal geproduceerde producten organiseerde dit in samenwerking met Restaurant Vroeg.

De locatie, de voortuin van het restaurant, sierde al vroeg in de ochtend op met de gezellige marktkraampjes en om 10.00 uur, toen het zonnetje erdoor kwam kon de markt beginnen. Onder andere door het mooie weer en de vele aandacht die aan het evenement geschonken is in de lokale bladen stroomde de voortuin al flink vol!

Boerenmarkt bij Vroeg

De meest uiteenlopende spullen waren te koop op de markt en er werden meerdere demonstraties gegeven. Van lokaal geproduceerde kaas tot vers gebrande noten, van verse boeketten tot de meest prachtige schilderijen van koeien. Er was een imker  aanwezig die alles kon vertellen over de potjes honing die zijn bijenvolk produceerde.
Er waren meerdere landwinkels aanwezig die onder andere hun vers geplukte fruit aan de man brachten. Plattelandwinkel De Achterdijk bood naast de sappen en verse fruit ook het inmiddels befaamde RijnRund®vlees te koop aan. Vele mensen waren erg geïnteresseerd en kochten gretig. Een andere groep mensen is al aardig bekend met het RijnRund®vlees, rundvlees uit de Kromme Rijnstreek en kwam bij de kraam om te kopen én om Marcel te complimenteren met dat fantastische rundvlees.

Daarom willen wij graag via deze site iedereen bedanken die afgelopen zaterdag interesse heeft getoond in wat we doen en voor klandizie heeft gezorgd. Dit is een extra stimulans om door te gaan met wat we doen en het daar waar nodig is te verfijnen.