De Slagerij

Als de RijnRund®koeien geslacht zijn, brengt Marcel Wouters het RijnRund®vlees in de slagerij in Utrecht om het daar verder te verwerken. Marcel noemt dit ook wel gekscherend 'zijn atelier'. Want werken met RijnRund®vlees is een echte kunst!

                    Ossenhaas

De slagerij bevindt zich midden in de Utrechtse wijk Lombok. Het is niet een slagerij zoals iedereen verwacht met een toonbank. Achter de roldeur vindt men een portaal met daarachter de volledig ingerichte werkplaats, koelcel, vriescel, kantoor, sanitaire voorzieningen en diverse 'droge' opslagruimten.

                    ossenhazen

Er ligt geen winkelbestemming op het pand, er worden dus geen klanten ontvangen. De ruimte is dusdanig ingericht volgens de laatste eisen met betrekking tot hygiëne dat RijnRund®vlees er goed verwerkt kan worden.
Na het versnijden en verpakken van het vlees levert Marcel het af bij de winkels en de restaurants.

           Assortiment RijnRundvlees

Als mensen aan Marcel vragen wat voor beroep hij uitoefent, antwoord hij nooit dat hij slager is. 'Iemand die de volledige keten op deze manier in de hand heeft èn controleert is geen slager meer maar vleesjuwelier' zegt Wouters.