Laatste Nieuws RijnRund
Gepubliceerd: vrijdag 24 december 2010 16:00

Opening en proeverij bij Boerderijwinkel 'Nooit gedacht' een groot succes

Zaterdag 18 december was de opening van de nieuwe boerderijwinkel 'Nooit gedacht' in Nieuwegein. Marcel Wouters was hierbij aanwezig met een proeverij van het RijnRund.

Tussen Utrecht, Houten en Nieuwegein woont familie van der Grift al vanaf 1924 op boerderij 'Nooit gedacht' tussen de boomgaarden aan de Overeindseweg in Nieuwegein. In dit fruitbedrijf is nu al de 5e generatie actief met het telen van o.a. appels, peren, kersen, pruimen en aardbeien. Na de oogst wordt het fruit op het bedrijf in koelcellen opgeslagen, daarna wordt het fruit gesorteerd, maar ook verwerkt voor horeca en bakkerijen.

Daarnaast is er ook een boerderijwinkel die al 40 jaar bestaat. Het hele jaar rond worden de lekkerste soorten appels en peren uit de boomgaard verkocht en in het seizoen ook o.a. aardbeien, kersen en pruimen. Het fruit wordt ambachtelijk verwerkt tot onder andere appelmoes, appelsap, perensap, dubbelsap en gestoofde peren. Voor heerlijke en pure streekproducten kunt bij bij de Boerderijwinkel 'Nooit gedacht' terecht.

Via deze weg willen wij de Fam. Van der Grift nogmaals van harte feliciteren met de opening van de nieuwe boerderijwinkel.

Hieronder een paar foto's van de proeverij van zaterdag 18 december waarbij men heerlijk kon genieten van een stukje RijnRundbiefstuk en het RijnRundgebraad. 

 

Proeverij vd Grift

Proeverij vd Grift

 

Proeverij vd Grift

 

Proeverij vd Grift

Proeverij vd Grift